Stressigt

Dagarna bara flyger iväg ! Idag har det hänt mycket. Har haft modersmålsprov, musikövning, privatövning och målat elevkårsrummet. Vi har också varit och köpt målarfärg (ännu mer..)

Nu har jag fixat mej klart, vi ska nämligen till Staffans på kaffekalas :) Och nu stressar allihopa mej... så pusshej


Outfiten


Ridturen

Är hos Calli nu, ska hoppa i duschen :) Vi hörs imorgon igen, ska sova snart också^^ Ni får titta på fina bilder mamma tog under ridturen :) Puss




ps. Inte min egna ponny, är medryttare. Men det känns som min egna <3

Djuren

Riktigt snart blir det en ridtur, sen Callis :) ska försöka få nån bild på mej och pållen ^^ dehär kan ni titta på sålänge, puss




Shoppingen

3 par underbyxor



en kjol



en bastopp



Stress

Tiden stressar iväg och jag hinner inte med nånting ! Snart ska jag äta, sen ska mamma och jag på en ridtur :) Har inte ridit ponnyn på jättelänge, ska bli roligt!

Ska snart ladda upp shopping bilderna! Men just nu ligger jag i sängen med Mimmi, hon sover. Skulle jag också vilja.. Sen ska vi kanske till Callis och sova, har inte bestämt mej ännu.

Nej, snart kommer bilderna :) puss

Shoppingtur

Jag kom nyss hem från en spontan shoppingtur till Karleby :) Hittade inte så mkt, men köpte en kjol, en topp och lite underbyxor. Kjolen ska iaf till avslutningen, e osäker på toppen. Den är en helt basic så jag har hursomhelst användning för den.

Idag har jag tidsbrist och är trött. Så det blir ingen uppdatering från min sida. Finska provet gick ju annars käpprätt åt helvete idag, men vad kan man. Imorgon har jag iaf engelska prov, så det måste jag läsa till. Oså ska jag ha gjort en diktanalys också.. Ikväll ska jag iaf till Callis o sova, så nu måste jag börja skynda mej.

Puss o kram, hörs imorgon. Då kmr bilder på det jag köpte idag :)

gonatt

Nu är calli här, vi ska mysa med lillkissen ! :) Hörs imorgon efter skolan, puss


hemma

Jo, jag är hemma. Hinner tyvärr inte uppdatera. Ska snart i bastu och jag försöker få inpluggat denhär jävla finskan i huvudet, men det går inte så bra... Kommer uppdatera mer imorgon igen, har inte så mycket att göra då. Har engelska prov på torsdag, men engelska är mycket lättare ! Så imorgon blir det roligare bloggande, kanske Saras internet funkar då igen ? jaja, tiden får visa.

ha en bra kväll ! Puss

Såhär såg jag ut på bilskolan idag :)


Tisdag

Äntligen hemma en liten stund. Ska snart stressa iväg till bilskolan. Ikväll blir det inte så mkt bloggning, har finska prov imorgon och har inte läst något...

Iaf, idag var vi och red på gympan. Det gick sådär. Nybörjarlektion (boring) och en trög häst. Hatar sånt:) Sen blev det massor av stress i skolan också. Nu har jag iaf varit i sängen en stund och busat med Tusse. Han har blivit så stor och busig !

Nu måste jag dra iväg, puss

Min outfit före ridningen;






-

Vi tar skoinlägget nån annan dag, gonatt pussar

hemma igen

Har varit hemma i nån timme redan, men har suttit och knåpat med min andra blogg :) Sms:ade Sara också, det är tydligen något fel på hennes internet så därför har hon inte uppdaterat.

Det var rätt roligt på avslutningen. En skön stämning ! Har suttit och knåpat med en header istället för att läsa på finska prov, det är ju rätt bra... Not. Men ja, den blev simpel och fin :) Lite krångel kom det allt, så nu får det vara bra sådär. Den är gjord i Picasa, precis som denhär vi har. Men Sara och jag ska nog fixa nya bilder bara vi träffas och byta ut den :) Sara har laddat ner photoshop, så vi ska väl försöka oss på det !

Iaf måste jag nog börja läsa lite finska ord snart. Suck säger jag bara.. Men imorgon har jag bilskola och på onsdag är provet. Kommer antagligen gå åt helvete, men vad kan man.

Nej, nu blir det en varm och skön dusch, fy fan vad jag fryser :) Kika in senare ikväll, det kommer nämligen ett skoinlägg ;) Puss o kram



Sådär såg jag ut på avslutningen idag, en topp och lacktights :)

hejdåå

Nu drar jag iväg till power club, hörs sen ikväll :)



Saduse me




Måndag

Hejsan allihopa ! Idag har jag redan hunnit vara i skolan på 2 lektioner, finska och musikövning. Musikövningen gick helt okej, behöver slipas på! Nu är jag hemma med Mimmi. Hon är skittrött. Hon har sovit hela natten, fram till 13.00 och nu igen... Låter skönt ! Själv ska jag snart greppa gitarren och spela o sjunga lite. Måste öva på att få ljud ur mej tills skolavslutningen då jag ska sjunga.


Jajja. Sen idag har jag power club avslutning, vi ska ha knytkalas. Blir säkert roligt. Sen ikväll blir det att läsa på finskaprov, usch... Orkar inte. Det är 2 veckor kvar av skolan, men fyfan vad tungt det ändå är.

Nu ska jag fortsätta med mitt, hörs senare, puss


Flyttat rum




Dehär har Calli o jag sysslat med ikv. Vi har flyttat ner mitt rum, eller ja, sängen och tvn, de viktigaste sakerna. Nu ska vi iaf ut på en kvällspromenad, sen ska vi duscha och sen sova :) Börjar 8 imorgon men slutar 12.20 så blir uppdatering efter det.


Gonatt, pussar

O fråga inte mej var Sara e ? Kanske nåt fel på internet eller hangover?

Söndag

Igår var det en helt rolig kväll. Vi var hos en kompis och kollade film, en skräckis, the collector. Den var skitäcklig. Sen åkte vi in till centrum en stund, träffade på Sara. Hon var lite...påverkad. Men det kanske gick bra för henne ändå? Sen åkte iaf vi hit, till Callis och åt lite mat oså. Sen blev det myspys innan vi somnade!

Idag har vi inte gjort så mycket ännu, men nu ska vi åka till en kompis som är ensam hemma. Sen tror jag Calli och jag ska åka till mitt och flytta ner mitt rum. Mitt rum är på vinden, och på sommaren blir det oskojjat mellan 40 och 50 grader där, så jag måste flytta ner till ett annat, svalare rum. Så det ska vi försöka göra idag.

Nu ska vi dra iaf, såhär ser jag ut idag! Värsta söndagsoutfiten... Hörs ikväll, puss på er



Kattungen Tusse




SÅ SÖT!

Dagens outfit

Nu ska jag snart dra iväg till stan, såhär ser jag ut idag :) Kommer också ett till inlägg med bilder på vår kattunge! Ha en trevlig lördag


Asos




Hittade ett gammalt collage med kläder jag skulle vilja ha från Asos. Fan vad jag fortfarande vill ha dem..

Godmorgon

Ligger i Callis säng och slöar. Vi ska snart börja laga tacos till lunch åt oss :)

Idag blev det ingen bandtävling för dem, tyvärr. Deras sångare har blivit sjuk.. Men det kommer fler gånger.
Istället så vet jag inte vad vi ska göra. Ska sova vid Callis iaf, ingen är hemma ! Kanske det blir fest ? Vem vet..

Ska åka hem sen och hämta lite kläder och kameran iaf, så ni får något roligt att titta på !

Puss

Outfit !

Såhär ser jag ut idag, lite cp bilder, tagna med webcam. Hörs imorgon !






Bye !

Hos C

Nu är jag hos C igen. Känns som att det har varit en lång dag.. Skolan var rätt chill. Hade först modersmål, vi skrev vår textkompetens klart. På musik började vi med en låt, stand by me, som vi ska köra acapella på skolavslutningen och jag ska sjunga solo i den ! HJÄLP! På engelska gjorde vi inte heller så mkt. Sen åkte jag och C till polisen och anmälde stölden av hans hjälm. De visste vem som hade tagit den, men inte fick vi tillbaks den, den är försvunnen... Hoppas han får tillbaks pengar på försäkringen!


Ikväll ska vi till Callis bandkämppä, de har ju en spelning imorgon. Ska bli roligt ! Åker hem och hämtar kameran imorgon så då blir det aktuella bilder, det är ju inte så dåligt. Har inte egentligen så mkt att säga, ska försöka få låna Callis telefon och ta en outfit bild innan jag drar ut :)


Ha det bra, puss<3

Godmorgon

Börjar få bråttomt, snart måste jag åka till skolan. Har bara 3 lektioner idag, sköönt! Efter skolan ska Calli och jag till polisen, sen ska jag och Julia handla lite till elevkåren.

Nu måste jag verkligen dra, ska försöka åka hemåt nångång idag och hämta kameran, mina mobilfoton är crappy!

Puss


KANINUNGAR

nån som vill ha? :)
'










underbara
En sak som inte är så rolig dock är att en av våra kaninhonor dog idag. Lilla Ninni låg död i buren idag när jag kom hem från skolan och skulle ge dem mat. Hon skulle få ungar och något gick fel när hon skulle föda så både hon och ungarna dog. Folk kan tycka jag är barnslig som sörjer då en kanin dör, eftersom det bara var en kanin och inte en hund elr liknande, men jag älskar alla våra kaniner och under det senaste året har tre av våra kaniner dött pga. ålderdom. Och nu så dog stackars Ninni, helt i onödan känns det som, hon var bara runt 1 år. Det är ju livets gång och i naturen så förökar ju sej kaniner också men det känns endå lite som vårat fel eftersom vi kan välja att betäcka dem eller inte. Jag hoppas verkligen att hon dog någorlunda snabbt och smärtfritt.


Sov gott sötnos ♥

Sara

BILDER



Outfiten



Maria och jag, den andra programledaren. Vi kollar igenom manuset.



En del av studion!



Bild på oss :)


:)

Inspelningen

Det gick jättebra ! Var supernervös, verkligen. Men det gick jättebra, lite tekniska problem och tabbar. Men sånt händer när det är live :) Klippen kan ni se på vår hemsida <--  kolla in där!

Just nu sitter jag hos Calli, han är inte hemma. Men jag stannade här för att blogga ! Ska snart ladda upp alla bilder från idag, i ett skillt inlägg.


Hörs snart :) puss

sommarskor


Tygskor - i love them! svala, bekväma, söta, somriga!
Köpte själv ett par svarta med små blommor på från lindex, dom är så söta. Jag har fått nån jävla craving på tygskor just nu. Vill ha alla modeller i alla slags mönster och färger!
Pusshej ♥
sara

Hemma!

Kom just hem från skolan och nu ska jag ut och sola. Temperaturen ligger på 26 och det finns inte ett moln på himmlen. Måste passa på nu då det har lovats sämre väder igen. Såhär såg jag ut idag:


Spetsbody från Lindex (den som jag talade om)
Jeansen minns jag inte varifrån jag köpt.

NU ska jag sola topless hehe.. , det får ni ingen bild på tyvärr :(
Pusshej ♥
Sara

stressdagen

Har redan avklarat läkarbesöket, det gick inte så bra. Nu ska jag äta, läsa finska läxan och sen dra iväg till skolan. Sen kommer min syssling efter mej, oså blir det kaffe och hunddejt vid mitt. Sen stan med C, sen livesändningen. Ska ta med kameran dit och visa bilder sen och min outfit ! Och alla från vår nejd kan ju minnas att titta på det live, annars kommer det upp klipp på vår hemsida senare ! Sen åker jag till C's och sover, bloggar antagligen därifrån. Ha en bra och fin dag! 


Och alla ni med lika vackert väder som vi har (sol, över 20 grader), NJUT !
Här kommer iaf min skoloutfit!

Puss :)






tihi, jag har fått jättemkt fräknar !

jag hinner inte med!

Shit vilken dag alltså! Jag hade 1000 saker som jag skulle göra, men hann typ inget? Inte bra.
Blir lite stressbloggning nu innan jag ska sova. Shoppade lite på lindex idag som jag ska visa imorgon, hann tyvärr inte idag. Nu ska jag avrunda, blir bättre bloggning imorgon från min sida. Pusshej ♥

sorry

Orkade inte sätta på mej dem och fota, gör det imorgon på plats istället :) Hoppas det går bra ! Ska snart prata med C i telefon, kom nyss ur duschen. Tvättade mitt hår grundligt, lag hårinpackning, rakade benen och smörjde in mej med B.U.S. Skönt, kanske man är redo för en livesändning imorgon nudå?

Har också konstaterat att jag kommer hinna uppdatera efter läkarbesöket, med dagens outfit oså vidare. Kanske jag hittar något annat smått och gott att berätta :)


Nu ska jag iaf krypa ner i sängen, hörs imorgon, gonatt !


end

Så var denhär dagen snart slut. Dagarna bara flyger iväg nuförtiden. Det är inte alls länge tills skolan slutar, tills ABI resan eller till min 18 års dag ! Jippieeeee!

Bilskolan var jättekul som vanligt. Vi gick igenom mörkerkörning och halkkörning, usch ! Hur fan ska jag lära mej allt dedär ? Allihopa får akta sig första tiden jag har körkort, så jag inte kör på nån! Nej, nu ska jag inte bråka, är faktiskt en helt ok chaufför trots att jag inte har kört så mycket.

Har varit ute på gräsmattan med Mimmi och min bror ikväll. Mimmi var busig, hon har varit till veterinären idag och fått sin andra vaccinspruta. Hon busade lite med en katt och med brorsan. Sötnosen.

Imorgon blir det en full dag. Från morgonen ska jag till läkaren, sen till skolan i nåt skede. Sen blir det kaffe med min syssling, psykologen med C, livesändning med P-ung Tv och sist till C's och sova. Är supernervös inför sändningen ! Något kommer verkligen att skita sig har jag på känn. Kommer säkert tappa min klänning eller något ! Hahhaa, då skulle allihopa få ett gott skratt tror jag. Vi har inte så himla mycket "stuff" till dehär programmet, för vi hade en skitrolig grej, men den krossades. Vi har iaf 2 band och några klipp. Sen är det väl vi, programledarnas uppgift att sköta resten av programmet !

Ska egentligen söka efter mina kläder jag ska ha imorgon och fota dem, så ni får se. Kommer knappast hinna uppdatera förrän på kvällen, men kameran hänger med imorgon. Ska försöka använda den också!

Hörs snart ! :)



Off to school

NU ska jag riktigt snart börja traska iväg till bussen. Vädret är så jävla fint idag, vill inte alls spendera dagen instängd i skolan. Nåja, bara 2 veckor tills sommarlovet! Jag slutar klockan 16 och efter det ska jag och mamma gå på stan lite, jag behöver en ny bh och så hade jag tänkt köpa en söt spetsbody som jag spanat in i flera veckor nu. Sen ska vi handla mat och SEN ska jag hem och soooola. Egentligen så har jag lovat pappa att måla panelskivor (vi renoverar) men dom får vänta tills senare, hehe



Dagens outfit. Fick bråttom som vanligt så ni får nöja er med en cp bild ;)


Vet inte vad som hände men inlägget publicerades aldrig fastän jag tryckt på spara och punblicera typ 10000 grr. GAH Ni får läsa det nu ist hehe :)

I skolan

Hejsan, sitter i skolan. Det suger, måste skriva en engelska uppsats.. Försökte få inladdat några bilder från telefonen, men tror ni det går med domhär ****datorerna?

Började 8 idag, med finska. Höll på att somna, är så jäkla trött. C fick iaf fortsätta sova när jag åkte till skolan, behöver jag ens säga att jag är avundsjuk?
Idag blir det bilskola då igen, ska bli jätteroligt :) Sen efteråt vet jag inte vad som händer!


Nej, nu blir det engelska uppsats då. Ska uppdatera med dagens outfit där hemma :) Puss, Manda


Gammal bild


18 maj

Jag har saknat denna blogg måste jag säga. Den har funnits i mina tankar hela tiden vi har haft paus, men lite skönt har det varit. Har startat en egen blogg också, men när Sara blev på hugget med att starta upp denna kunde jag inte säga annat än JA!

Det har ju såklart hänt mycket under bloggpausen. Jag slapp hem från sjukhuset, var sjukskriven en stund från skolan, red mycket och var med min pojkvän och kompisarna. Vi har också skaffat en supersöt hund, Mimmi, som är en phalene. Hon är en ljusglimt i vardagen, en vild sådan.

Det ska bli ett nöje att börja blogga här igen, hoppas ni också tycker det. Jag kör igång med något spännande redan dom första dagarna, för på torsdag har vi livesändning med Pung tv. Det ska bli något nytt och spännande, jag ser verkligen fram emot det.

Nu ska jag iaf läsa min finska läxa, fortsätta svettas och duscha. Sen blir det sängen med C!

Hörs imorgon, först efter eller i skolan. Har ju börjat bilskolan och har det 17.00, så det blir inte så mycket bloggning.

Gonatt allihopa!


På den nedersta bilden ser ni sötnosen Mimmi




here we go again

Känns lite konstigt att blogga nu igen, men kul blir det iaf! Det har hänt en massa saker i mitt liv sedan vi pausade bloggen men jag är inte helt säker på om jag har lust att börja gräva i minnet för att berätta åt er. Jag tror faktiskt att jag mår bäst av att bara se frammåt just nu!

Hur som helst. Det har varit underbart väder i Finland under de senaste 5 dagarna. Solen har gassat och pressat upp temperaturen i runt 27 varenda dag. Snacka om att sommaren kom på en gång. Idag har det dock regnat nästan hela dagen men det har ändå varit runt 22 grader. Skönt med såna dagar också ibland, man kan ju knappt leva när det är 27 hehe.. Idag  var jag hemma från skolan, pallade inte gå dit idag. Jag behövde en paus. Så imorgon går jag till skolan med nya tag. Nu när jag tänker på det så borde jag kolla upp vad vi har för läxor tills imorgon, får ta och ringa en kompis. Börjar klockan 12 (!) imorgon så jag borde hinna med både bloggning och outfitsbild innan jag rusar till bussen. Nu ska jag duscha och ha lite hemmaspa, det känns som det enda rätta just nu, haha, Jag har gått omkring här hemma och kännt mej allmänt sunkig och smutsig hela dagen.

Puss hej ♥
Sara

WE. ARE. BACK.

Ser ni nåt blondt susa förbi alla bloggarna på bloggtoppen so don't worry, det är troligen bara vi!




Puss hej ♥

10 maj

Senast jag var inne här på våran blogg var i November. Det var snö, det var mörk, det var kallt och mitt liv var helt upp och ner. Jag var trött på det mesta, trött på livet för att säga det rätt ut. Min bästa vän, Manda, gick igenom det som jag själv gått igenom för ett par månader sedan. Och det är inte lätt. Det var mer än 100 km mellan oss och vinter tycktes mycket mörkare än den egentligen var. När vi båda var trötta, lessna och sällan träffades så var det inte så konstigt att vi gled isär. För det har vi gjort, jag kan inte säga annat. Och jag är jätteledsen för det. Jag älskar Manda, vi är som gjorda för varandra. Och ändå så har det på senaste tiden kännts som att det enda vi gör är att göra varandra besvikna och ledsna. Det har varit mer negativt på senaste tiden än positivt. Och så vill jag inte ha det.

Jag minns alla fina sommarkvällar i stan med kompisar, hos mandas eller hos mitt, bara vi två. Vi skrattade, skvallrade, snackade skit. Vi delade sorger, glädje och drömmar. Och det är ju precis så det ska vara. Det ska vara värme, ljusa kvällar, lite sorg men för det mesta skratt och glädje. Jag vill ha tillbaks min Mandel, jag vill ha tillbaks de ljusa kvällarna och jag vill mest av allt ha tillbaks min bästa vän. Och det ska jag fan ha! Nu när det snart är sommar, ingen av oss är 100 km borta och allt känns lite bättre. So let's shape it up! nu ska vi ta och göra nåt åt saken. Det ska jag iaf göra. Vi ska kanske även börja härja omkring och skapa förvirring i bloggvärlden igen!
Tänk vad lite vårvärme och solljus kan göra åt ens humör!

Tack och förlåt, jag älskar dej Mandeln ♥



Peace & Love - Sasha duvet ♥

RSS 2.0